Assessorament

Porta’ns les mides de l’espai que vols renovar o actualitzar i explica’ns com t’agradaria la teva cuina. T’assessorarem sobre els materials, colors, acabats, complements, etc.per tal que puguis triar de forma àgil i senzilla. L’atenció personalitzada dels nostres professionals et faran més fàcil l’elecció.

Disseny personalitzat

Planifiquem la teva cuina, anal·litzem la distribució més idònia i t’ajudem a escollir els mobles. En poc temps tindras realitzat el projecte simulat en 3D i el pressupost adaptat a les teves necessitats.

Producte

El mobiliari i els sitemes de ferratges que oferim són de primera qualitat i estàn emparats pels certificats que garanteixen la superació dels més rigorosos controls de qualitat exigits a nivell europeu.

Comptem amb una extensa gamma d’acabats, passant per tots els nivells, que et proporcionaran una cuina actual i de disseny, i alhora pràctica i amb tots els detalls.

Contra qualsevol defecte de farbicació, t’oferim una garantia de cinc anys. A més, comptem amb les millors marques d’electrodomèstics del mercat.

Verificació de mides

Si el pressupost s’adapta a les teves previsions, ens desplaçarem fins a casa teva i verificarem les mesures reals per assegurar que no hi ha cap errada, abans de passar a la producció.

Transport i muntatge gratuït

Entreguem la cuina al teu domicili i en realitzem el muntatge sense cap cost adicional.

Extensió de garantia

T’oferim la possibilitat de contractar una garantia extra per als teus electrodomèstics. Pots escollir entre l’extensió de garantia bàsica o la garantia de substitució.

Finançament a mida

Els nostres professionals t’aconsellaran sobre el finanaçament que millor s’adapti a la teva economia i necessitats, perquè pagar la teva cuina et resulti més còmode.

Reformes

Realitzem reformes de tot tipus, des de cuines senzilles i funcionals, fins a cuines de disseny i alta gamma. Ens adaptem al teu pressupost. Disposem d’un equip de professionals molt experimentat en obra de paleta, lampisteria, electricitat, fusteria, etc.que s’encarregarà que el resultat final sigui de la teva total satisfacció.